17
februari
2017
|
12:52
Europe/Amsterdam

Aruba en Bonaire nieuwe bestemmingen Corendon

Corendon maakt aanbod ABC-eilanden compleet

Corendon start, in samenwerking met luchtvaartmaatschappij KLM, met het aanbieden van scherp geprijsde reizen naar Aruba en Bonaire. Vanaf juli 2017 is het mogelijk om met Corendon naar de Benedenwindse Eilanden Aruba en Bonaire te vliegen. Een negendaagse vakantie naar Aruba inclusief retourvlucht en transfer kan al geboekt worden vanaf € 599. Bonaire wordt al aangeboden vanaf € 699 per persoon. Corendon biedt een diversiteit aan accommodaties op beide eilanden. Samen met het Corendon-aanbod op Curaçao is het ABC-eilandenpakket nu compleet.

Met het toevoegen van Aruba en Bonaire als vakantiebestemmingen is ons aanbod compleet in het Caribisch gebied. Het zijn zeer populaire eilanden die beide een fantastisch klimaat, gevarieerd aanbod hotels, prachtige stranden en een gemoedelijke sfeer kennen. Om de eilanden toegankelijk te maken voor de Nederlandse vakantiegangers bieden wij uiteraard een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.
CEO Steven van der Heijden

Aruba 
Vanaf 1 juli 2017 is het mogelijk om met Corendon het hele jaar door, twee keer per week en vanaf november 2017 drie keer per week, op vakantie te gaan naar ‘One Happy Island’ Aruba. Het eiland is zeer verzorgd en staat bekend om de prachtige, hagelwitte stranden. Corendon biedt een diversiteit aan hotels gelegen tussen Oranjestad en de bekende stranden Palm Beach en Eagle Beach. Een negendaagse vakantie naar het pal aan Palm Beach gelegen viersterren Holiday Inn Resort Aruba is bijvoorbeeld al te boeken vanaf € 949. Het luxe vijfsterren Gold Coast Resort Aruba – gelegen in het noorden van het eiland – is exclusief bij Corendon te boeken vanaf € 899. Naast strandvakanties biedt Corendon ook Fly & Go’s aan waarbij een huurauto bij aankomst op de luchthaven klaarstaat.

Bonaire 
Vanaf 4 september 2017 biedt Corendon het hele jaar door, op maandag en donderdag in samenwerking met KLM, vakanties aan naar Bonaire. Bonaire is een bijzondere gemeente van Nederland met Nederlands als voertaal. Naast de gemoedelijke en relaxte sfeer staat het eiland vooral bekend vanwege de perfecte snorkel- en duikmogelijkheden. De accommodaties die Corendon aanbiedt, liggen allemaal in en rondom hoofdstad Kralendijk, vlakbij of direct aan de kustlijn. Een opvallend hotel in het assortiment is het spiksplinternieuwe Delfins Beach Resort, al te boeken vanaf € 849. Ook op Bonaire biedt Corendon Fly & Go vakanties aan.

Curaçao 
Sinds 2014 vliegt Corendon, in samenwerking met KLM, dagelijks naar het populaire vakantie-eiland Curaçao. Corendon is één van de grootste aanbieders van pakketreizen naar Curaçao en brengt jaarlijks ruim 20.000 Nederlandse en Belgische vakantiegangers naar het eiland. Daarnaast biedt Corendon als enige Nederlandse touroperator het viersterren all-inclusive Kunuku Aqua Resort aan. Een zevendaagse vakantie is al te boeken vanaf € 799, inclusief retourvlucht, transfer en verblijf op basis van all-inclusive.

Aruba en Bonaire zijn nu al boekbaar via www.corendon.nl/aruba en www.corendon.nl/bonaire. Ook zusteronderneming Stip Reizen biedt diverse vakanties aan naar de ABC-eilanden. Meer informatie over de eilanden is te lezen op Corendon inspiratie blog.