18
juli
2022
|
16:29
Europe/Amsterdam

Bewuster reizen

We helpen onze klanten om bewustere keuzes te maken door ze van betrouwbare en interessante informatie te voorzien. 

Bewuster-reizen_tekst

Klantcommunicatie

Duurzamer reizen moet niet ingewikkeld zijn. We proberen onze klanten zo goed mogelijk te helpen om verantwoorde keuzes te maken. Bij het boeken van een vakantie kan je  er bijvoorbeeld voor kiezen om duurzamere kerosine aan te schaffen. Het aanbod van duurzamere hotels is regelmatig terug te vinden in onze campagnes, nieuwsbrieven en social kanalen. 

Verantwoord excursieaanbod

Wij bieden alleen excursies aan met respect voor mens, dier en natuur. Dat betekent dat we geen olifantenritjes maken, op struisvogels rondrennen of gedrogeerde tijgers knuffelen. De aangeboden excursies moeten voldoen aan de richtlijnen voor dierenwelzijn (English version of our Animal Welfare Policy), mensenrechten en biodiversiteit. Alle partners, ook de lokale agenten en accommodaties op bestemmingen, moeten een Code of Conduct ondertekenen, waarin staat dat zij zich moeten houden aan de principes en normen die we bij Corendon hanteren.

Lokale economie bevorderen

Wij werken grotendeels met lokale gidsen voor onze excursies, die thuis zijn in de regio en de cultuur. De hotels waarin onze gasten verblijven, bieden ook veel werkgelegenheid op de bestemming. Net als bij de agentschappen en de vervoersbedrijven waarmee we samenwerken.