18
juli
2022
|
16:29
Europe/Amsterdam

Bewust reizen

We helpen onze klanten om bewuste keuzes te maken door ze van betrouwbare en interessante informatie te voorzien. Voorlichting, communicatie en campagnes vallen onder deze pijler. 

Lokale economie bevorderen

Wij werken met lokale gidsen, die thuis zijn in de regio en de cultuur. Hierdoor stimuleren wij werkgelegenheid en maken onze gasten kennis met een zo authentiek mogelijke bestemming. We steunen lokale ondernemers door klanten te stimuleren lokale producten te kopen. Ook helpen we onze gasten om de juiste keuzes te maken als het gaat om de aanschaf van souvenirs.

Lokale cultuur promoten

Reizen brengt mensen van verschillende culturen en achtergronden bijeen. Wij willen dat de lokale gebruiken en tradities in ere worden gehouden. Daarom zorgen wij dat we activiteiten ondersteunen die deze gebruiken en tradities respecteren.

Verantwoord excursieaanbod

Wij bieden vanuit onze agenten alleen excursies aan met respect voor mens, dier en natuur. Dat betekent dat we geen olifantenritjes maken, op struisvogels rondrennen of gedrogeerde tijgers knuffelen. De aangeboden excursies moeten voldoen aan de richtlijnen voor dierenwelzijn (English version of our Animal Welfare Policy), mensenrechten en biodiversiteit. Wij hebben daarvoor een code of conduct opgesteld die onze agenten en accommodaties moeten tekenen.

Klantcommunicatie

Onze klanten zijn heel belangrijk als het gaat om Verantwoord Vakantie Vieren. We proberen meer bewustzijn te creëren over hoe zij verantwoorde keuzes kunnen maken en een eigen steentje kunnen bijdragen aan het behoud van de bestemming. Dit doen wij door klanten leuke en simpele tips te geven over plastic gebruik, souvenirs en excursies.