Lijnden,
11
november
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Corendon biedt Zanzibar als nieuwe winterzonbestemming

Vanaf 17 december 2021 biedt de reisorganisatie pakketreizen aan naar Zanzibar. Vanaf Amsterdam vliegt Turkish Airlines via Istanbul naar Zanzibar International Airport. Op dit veelzijdig tropisch eiland met parelwitte zandstranden en helderblauw water is ook veel natuur en cultuur te vinden. Overnachten kan op deze bestemming in een van de drie, vier- of vijfsterren hotels in bijvoorbeeld het Kiwenga Beach Resort. In het aanbod is rekening gehouden met scherpe vanaf prijzen waar Corendon bekend om staat.

Vanaf 17 december biedt Corendon pakketreizen aan naar Zanzibar. Elke maandag en vrijdag vliegt de reisorganisatie met Turkish Airlines naar dit eiland voor de Afrikaanse kust. Zowel de heen- als de terugreis wordt aangeboden met een overstap in Istanbul. Dit tropisch eiland in de Indische Oceaan biedt wuivende palmbomen, parelwitte zandstranden, een tropisch klimaat en indrukwekkende natuur. Bovendien ligt de gemiddelde dagtemperatuur rond de dertig graden Celsius.

Paradijselijk Zanzibar
Atilay Uslu, oprichter en eigenaar van Corendon: “Zanzibar stond al heel lang op onze wensenlijst als vakantiebestemming. De uitdaging was om voor onze klanten dit paradijselijk eiland ook betaalbaar te maken. Met een vanaf prijs van €799,- zitten we op het prijsniveau dat onze klanten van ons gewend zijn. We hebben nu in totaal tien hotels & resorts in ons aanbod en hopen dit snel uit te breiden naar meer.“

Afwisselende bestemming
Zanzibar is een vakantiebestemming die steeds populairder wordt als winterzonbestemming. Naast parelwitte zandstranden en helderblauw water met een rijke onderwaterwereld waar snorkelaars en duikers van genieten, is er ook ontzettend veel natuur en cultuur te vinden op dit eiland. In het Jozani Forest National park is de bijzondere natuur te bewonderen en dit is de enige plaats ter wereld waar een specifieke soort van de rode franjeaap voorkomt. Voor cultuur is Stone Town onmisbaar, het oude centrum van de hoofdstad Zanzibar-Stad. Het oude centrum is bovendien te vinden op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Kiwengwa Beach Resort
Dit prachtige 5-sterren resort ligt direct aan het strand aan de oostkust van Zanzibar. Het resort beschikt over een groot aanbod van faciliteiten; twee zwembaden om in te relaxen, waarvan één zwembad met zout water, een uitgebreid wellnesscentrum, diverse sportactiviteiten en een kidsclub. Dit luxe All Inclusive hotel ligt op 40 minuten rijden van Stone Town en biedt uitzicht over de turquoise oceaan en witte zandstrand. 
Daarnaast biedt Corendon verschillende drie, vier- of vijfsterren hotels op basis van verschillende verzorgingstypes: logies ontbijt, halfpension of All Inclusive. Een reis naar Zanzibar is al te boeken vanaf €799,- voor  9 dagen (7 nachten).
Het aanbod van Zanzibar is te vinden op https://www.corendon.nl/zanzibar