17
juni
2014
|
15:21
Europe/Amsterdam

Corendon biedt zes nieuwe bestemmingen aan

Komend winterseizoen biedt Corendon zes nieuwe bestemmingen aan. Naast het prachtige Aqaba in Jordanië en het luxe Dubai, zijn ook de populaire Canarische Eilanden Lanzarote en Fuerteventura, het onontdekte Marsa Alam in Egypte en een rondreis Spanje toegevoegd aan het bestaande aanbod van de Corendon winterzon bestemmingen. De winterzon bestemmingen worden al aangeboden op de website van Corendon en hebben als vertrekperiode eind oktober/ begin november.

Alle winterbestemmingen worden aangeboden vanaf Schiphol en zullen voornamelijk worden uitgevoerd door Corendon Dutch Airlines. Met uitzondering van Curaçao, waarnaar met KLM wordt gevlogen en Dubai en Barcelona, waarnaar met Transavia wordt gevlogen.

Jordanië
Badplaats Aqaba is dé perfecte winterzon vakantiebestemming, vanwege de aangename tempratuur en de vele zonuren in de wintermaanden. Corendon biedt vier verschillende hotels aan in verschillende prijsklassen; van het driesterren Rae’d tot het vijfsterren Mövenpick Resort. Daarnaast wordt er vanuit Aqaba ook een keuze aan excursiereizen en rondreizen aangeboden waarbij onder andere een bezoek gebracht wordt aan de Dode Zee, de Grieks-Romeinse stad Jerash, de indrukwekkende archeologische vindplaats Petra en de Wadi Rum woestijn. Vanaf 299 euro boekt men een achtdaagse strandvakantie in Aqaba of een rondreis door Jordanië.

Egypte
Badplaats Marsa Alam was tot enkele jaren geleden een onbekend vissersdorpje aan de Rode Zee. Vandaag de dag is Marsa Alam een moderne badplaats met een zeer aangenaam klimaat, uitstekende excursiemogelijkheden en een heerlijk strand. Een achtdaagse All Inclusive strandvakantie wordt aangeboden vanaf 449 euro.

Dubai
Corendon maakt luxe betaalbaar door het aanbieden van stedentrips en strandvakanties richting Dubai, de meest luxe bestemming ter wereld. Grote hotels, overdadige winkelcentra, kunstmatige eilanden en zon, zee en strand; Dubai is een bestemming waar pracht en praal geen grenzen kent. Corendon biedt een driedaagse stedenstrip naar Dubai al aan vanaf 399 euro.

Spanje 
Fuerteventura
Fuerteventura is een oase van rust met onweerstaanbare, exotische zandstranden, een intens blauwe zee, geweldige surf hotspots, prachtige zandduinen en wiegende palmbomen. Het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden ligt in de Atlantische Oceaan, zo'n 100 kilometer voor de kust van Marokko. Corendon biedt vijf hotels aan op Fuerteventura. Prijzen voor een achtdaagse strandvakantie zijn vanaf 316 euro.

Spanje
Lanzarote

Spectaculaire stranden met her en der een verdwaalde palmboom wisselen zich af met rotsformaties van vulkanische oorsprong die op dramatische wijze de kustlijn van Lanzarote omzomen. Verspreid over het bijna maanachtige, pikzwarte landschap staan spierwitte huisjes die een vrolijk contrast vormen met de omgeving. Naast zon, zee en strand biedt Lanzarote bijzondere wijnplantages, vulkanen of heerst er een relaxte surfscène. Een achtdaagse vakantie naar Fuerteventura is al mogelijk vanaf 349 euro.

Spanje
Rondreis

Vanaf november 2014 is het mogelijk om met Corendon de mooiste plekken van Spanje te ontdekken door middel van de Rondreis Spanje. De reis start in Barcelona waar kennis gemaakt wordt met de hoogtepunten van de stad, zoals de indrukwekkende bouwwerken van Gaudi. Na Barcelona wordt de stad Girona bezocht en ook de stad Zaragoza wordt aangedaan. Op de vijfde dag staat een stadstour door het karakteristieke Madrid op de planning. Via Toledo, de oude hoofdstad van het Spaanse Koninkrijk, eindigt de reis in Valencia. Inbegrepen in de reis zijn het transfer van en naar de luchthaven, vervoer tijdens de reis, 7 overnachtingen in 4-sterren hotels en een Nederlands sprekende gids. De Rondreis Spanje wordt aangeboden vanaf 349 euro.