Badhoevedorp,
01
juni
2023
|
08:00
Europe/Amsterdam

Corendon en NoLongerLost bundelen krachten voor verloren bagage

Corendon start een samenwerking met NoLongerLost, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het terugvinden van verloren voorwerpen. Vanaf 1 juni 2023 wordt een bagagelabelsysteem in gebruik genomen dat ervoor zorgt dat verloren bagage snel en efficiënt kan worden terugbezorgd bij de rechtmatige eigenaars. Ieder bagagelabel heeft een unieke QR-code. Er is geen app nodig; eerlijke vinders kunnen simpelweg de QR-code scannen en via het people powered platform anoniem in contact komen met de eigenaar van het verloren voorwerp. Hierdoor wordt het proces om bagage terug te krijgen aanzienlijk vereenvoudigd en versneld. Bagagelabels zijn via de website van Corendon te bestellen voor € 7,95 euro per stuk.

"We zijn verheugd om samen te werken met NoLongerLost," aldus Debora de Roos, Directeur Marketing van Corendon. "Bij Corendon streven we er voortdurend naar om de klantervaring te verbeteren en tegemoet te komen aan de behoeften van onze reizigers. Met dit labelsysteem kunnen we een snelle en efficiënte oplossing bieden voor de frustratie die gepaard gaat met het kwijtraken van persoonlijke bezittingen tijdens een reis."

"De samenwerking met Corendon markeert een belangrijke mijlpaal voor ons," aldus Gino de Vin en Marco Gons, Co-founders van NoLongerLost. "We delen dezelfde visie om de frustratie van het verliezen van waardevolle items tijdens het reizen te verminderen. Met het NoLongerLost labelsysteem kunnen we de hereniging tussen verloren voorwerpen en hun eigenaren versnellen en tegelijkertijd de stress van reizigers verminderen". 

Meer informatie is te vinden op de websites van Corendon: corendon.nl/NoLongerLost.