Badhoevedorp,
07
maart
2024
|
16:37
Europe/Amsterdam

Corendon Foundation steunt toptalent van het Koninklijk Conservatorium

Het Koninklijk Conservatorium is verheugd met de Corendon Foundation als nieuwe partner. De Corendon Foundation steunt talenten die te maken krijgen met extreem moeilijke omstandigheden, zoals natuurrampen of oorlogen. Met de steun van de Corendon Foundation kunnen zij hun opleiding voortzetten.

Titus Kramer, voorzitter van de Corendon Foundation: ‘Bij de Corendon Foundation geloven we sterk in de kracht van onderwijs en creativiteit, zelfs in de moeilijkste omstandigheden. Samen streven we ernaar om talenten een platform te bieden waar ze hun passie voor muziek en dans kunnen blijven ontwikkelen en hun dromen kunnen najagen, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkomen.’

Op het Koninklijk Conservatorium Den Haag komen studenten van over de hele wereld bij elkaar. Zij worden opgeleid om op het allerhoogste niveau te musiceren of dansen. Veel alumni van het Koninklijk Conservatorium behoren op dit moment tot de topmusici en -dansers van de wereld. 

Over de Corendon Foundation 
De Corendon Foundation, opgericht in 2011 door Atilay Uslu, is een onafhankelijke stichting die zich inzet om vakantiebestemmingen te verbeteren en te verduurzamen door het ondersteunen van lokale projecten. De stichting werkt daarin samen met hotelpartners, NGO’s en lokale overheden. De steun bestaat uit financiële bijdragen en inzet van tijd en expertise van Corendon medewerkers. Door te investeren in duurzame initiatieven draagt de stichting bij aan leefbare bestemmingen voor zowel lokale bewoners als de Corendon klanten. Bezoek voor meer informatie corendonfoundation.com/nl/.