03
augustus
2018
|
16:41
Europe/Amsterdam

Corendon gaat ook in de winter vanuit Maastricht vliegen

Naar Gambia en Antalya met vertrek vanaf Maastricht Aachen Airport

Corendon gaat ook dit winterseizoen diverse vluchten uitvoeren vanuit Maastricht. Nadat het aanbieden van vluchten vanaf deze luchthaven erg succesvol is gebleken in het zomerseizoen, heeft Corendon besloten om ook in de winter vakanties aan te bieden vanaf Maastricht Aachen Airport. Corendon vliegt vanaf november twee keer per week naar Antalya in Turkije en naar Banjul in Gambia. De winterzonvakanties met vertrek vanuit Maastricht zijn vanaf nu boekbaar op corendon.nl.

In het zomerseizoen is gebleken hoe populair vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport is, dus het is voor ons een logische stap om ook in de winter vakanties aan te bieden vanaf deze luchthaven. We hebben besloten om naar de populaire winterzonbestemming Gambia te vliegen dat ondertussen alweer de negentiende bestemming is die wij aandoen vanuit Limburg. Gambia is een fantastische vakantiebestemming, want de zon schijnt er altijd, de bevolking is erg gastvrij en je vindt er prachtige stranden. Daarnaast vliegen we twee keer per week naar Antalya. Vanuit daar bieden we diverse rondreizen aan naar onder andere Cappadocië. Uiteraard kunnen onze gasten ook in de winter gratis parkeren naast de luchthaven.
Atilay Uslu

Gambia
Corendon heeft in Gambia veruit het beste en meest diverse aanbod aan accommodaties; van kleinschalige tweesterrenhotels tot luxe vijfsterrenresorts zoals Coco Ocean Resort & Spa uit de Corendon Premium selection. Ook is het mogelijk om All Inclusive te verblijven in bijvoorbeeld Sun Beach hotel. Corendon vliegt in de winter twee keer per week vanuit Maastricht én Amsterdam rechtstreeks naar Banjul. Een achtdaagse vakantie naar Gambia is al te boeken vanaf 499 euro per persoon inclusief retourvlucht, transfer en verblijf op basis van logies en ontbijt.

Antalya
In de winter biedt Corendon in Turkije naast strandvakanties ook diverse rondreizen aan. Er is keuze uit een groot aanbod rondreizen naar Cappadocië, Efeze & Pamakkule en een achtdaagse rondreis Wellness, Cultuur en Shopping. De retourvluchten naar Antalya vertrekken vanuit Maastricht, Amsterdam en Groningen. De achtdaagse rondreizen zijn te boeken op corendon.nl al vanaf 179 euro per persoon.