Lijnden,
29
juli
2022
|
09:44
Europe/Amsterdam

Corendon haalt Jandino naar Turkije

Corendon en cabaretier Jandino Asporaat hebben de handen ineengeslagen voor een bijzondere samenwerking. Op vrijdag 5 augustus zal Jandino eenmalig optreden in het eeuwenoude theater in de badplaats Side, met zijn theatershow ‘Perspectief’.

Het historische theater ligt in het oude centrum van Side, op ongeveer een uur rijden van Antalya, Alanya en de andere badplaatsen aan de Turkse Rivièra. In de Romeinse tijd werd het theater gebruikt als arena voor gladiatoren- en dierengevechten én als podium voor toneelstukken en voorstellingen. En nu staat Jandino er met zijn eigen show. De sfeer en entourage van het theater samen met zijn ongekende energie vormen de perfecte ingrediënten voor een hele speciale avond.

Jandino: "Op mijn veertigste ben ik opnieuw vader geworden, dat heeft mijn perspectief op de wereld veranderd. De show is onbevangen, ongedwongen en hysterisch. Een oplossing voor de grote problemen in de wereld heb ik niet. De avond is een kwestie van je sores vergeten en hard lachen. In deze wereld vol ‘perfecte’ mensen hebben we juist een andere blik nodig. Ik ga het podium op, zo ‘imperfect’ als ik ben. Lekker gestoord, zeer gefocust en vooral open voor andere perspectieven."

De tickets bedragen € 25 per persoon en zijn te bestellen via https://www.corendon.nl/Jandino-in-turkije. Corendon geeft 50x kaarten aan reisagenten weg. Mocht je zelf op vakantie zijn in Turkije en  Heb jij interesse stuur dan een mail naar sales@corendon.nl.