Badhoevedorp,
05
september
2023
|
14:59
Europe/Amsterdam

Corendon is de nieuwe reispartner van PSV

PSV en Corendon gaan de krachten bundelen. De reisorganisatie is de komende drie jaar de officiële reispartner van PSV. Daarbij gaat het niet alleen de club, maar ook de supporters ondersteunen met de verschillende reizen.

Met PSV verbindt Corendon één van de grootste voetbalclubs van Nederland aan de organisatie. Corendon zal PSV de komende drie jaar onder andere ondersteunen met de inhuur van vliegtuigen voor de Europese uitwedstrijden voor zowel het eerste team als haar business leden. Ook de PSV supporters zullen de komende drie jaar profiteren van de samenwerking middels speciale aanbiedingen.

Reispartner 
Commercieel Directeur Frans Janssen verwelkomt de kersverse partner met open armen. “Van jeugdtoernooien tot trainingskampen tot Europese uitduels. Onze verschillende elftallen reizen gezamenlijk heel wat af. Het is daarom prachtig dat we vanaf heden beschikken over een reispartner, die ons hierin kan ontlasten. Corendon kan zich op haar beurt nog dieper nestelen in het zakelijke zuiden. Met alle positieve gevolgen van dien.”

De club én de supporters 
Steven van der Heijden, CEO Corendon: “We zijn er trots op dat we een partnership met PSV aangaan waarbij wij hun vaste reispartner worden de komende drie jaar. Zowel Corendon als PSV zijn prominente en succesvolle merken en op het vlak van reizen kunnen we nu onze krachten bundelen.” Debora de Roos, Directeur Marketing Corendon: “We zijn niet alleen reispartner voor de club en zichtbaar als sponsor in het Philips stadion, maar we gaan ook nauw samenwerken om PSV supporters mooie Corendon reizen aan te bieden. We richten ons via dit partnership prominent op het zuiden van ons land, waar we vakanties aanbieden vertrekkend vanaf Eindhoven, Maastricht en Brussel."

Over PSV 
De Eindhovense Voetbalvereniging PSV (Philips Sport Vereniging) werd opgericht op 31 augustus 1913. Met de jeugdopleiding als fundament en de steun van de innovatieve Brainportregio, streeft de club op geheel eigen wijze naar sportieve successen. Dat doet het dit seizoen óók in de UEFA Champions League. Met 24 keer landskampioenschappen en de Europa Cup I in haar prijzenkast, schaart de club zich bij de top van het Nederlandse voetbal.

corendon.nl