Badhoevedorp,
12
januari
2023
|
15:06
Europe/Amsterdam

Corendon lanceert labels Charming en Trendy op de Vakantiebeurs

Toename in zoekgedrag naar kleinschalige accommodaties

Corendon lanceert op de Vakantiebeurs de labels ‘Charming’ voor kleinschalige, charmante accommodaties en ‘Trendy’ voor trendy hotels met een modern of stijlvol interieur. De reisorganisatie ziet recentelijk een toename in het zoekgedrag naar kleinschalige accommodaties. Onlangs heeft Corendon ook het merk Karin’s Choice overgenomen. Bij Karin’s Choice verblijft de vakantieganger in kleinere, sfeervolle accommodaties inclusief een huurauto.

Charming en Trendy 
Corendon introduceert de labels ‘Charming’ en ‘Trendy’ om de zoektocht naar kleinschalige vakanties voor de klant eenvoudiger te maken. De hotels met het ‘Charming’ label zijn kleinschalig, gastvrij, charmant en sfeervol, met een uitstekend serviceniveau. Of het nu om een boutique hotel, appartement of een designhotel gaat; iedere accommodatie binnen dit label biedt persoonlijke service en intieme sfeer. Voor het label ‘Trendy’ zijn hotels geselecteerd met een moderne, stijlvolle inrichting, bijzondere architectuur of een uniek interieur. Vaak zijn deze accommodaties ideaal gelegen middenin of vlak bij het trendy uitgaansleven en het strand. 
Deze twee labels zijn op de website te vinden via corendon.nl/charming en corendon.nl/trendy
 

Weg van de massa 
Karin’s Choice richt zich op de klant die rust zoekt, weg van de massa en zelf zijn vakantie wil indelen. Dit label biedt kleinschalige, sfeervolle accommodaties in Spanje, Portugal, Griekenland, Italië en Curaçao. In het aanbod zijn luxe villa’s met privé zwembad, intieme boutique hotels of knusse appartementjes te vinden. De vliegreis, verblijf en huurauto zijn altijd inclusief. 
Het aanbod van Karin’s Choice is te vinden op karinschoice.nl.