Badhoevedorp,
16
februari
2023
|
17:04
Europe/Amsterdam

Corendon lanceert Ohrid in Noord-Macedonië met vertrek vanaf Maastricht

Corendon voegt na een pauze van enkele jaren het Noord-Macedonische Ohrid weer toe aan haar vakantieaanbod. De vakantiebestemming is vanaf begin juli tot eind september wekelijks via een rechtstreekse vlucht te bereiken vanuit Maastricht Aachen Airport. Het Meer van Ohrid is een populaire vakantiebestemming en wordt door cultuur- en zonliefhebbers bestempeld als ware trekpleister.

Oprichter en eigenaar van Corendon Atilay Uslu over Ohrid 
“Noord-Macedonië is een bestemming die altijd zeer geliefd is geweest bij de prijsbewuste reiziger die niet alleen houdt van mooi weer, maar ook het culturele aanbod waardeert”, zegt Atilay Uslu, eigenaar van Corendon. “Door de prachtige ligging aan het meer is Ohrid een perfect alternatief voor gezinnen die een keertje wat anders willen dan een klassieke zon-zee-strandvakantie aan de Middellandse Zee. We zijn dan ook blij dat we deze bestemming opnieuw kunnen aanbieden”. 

Trekpleister Ohrid 
Ohrid is een van de oudste nederzettingen van Europa, met invloeden vanuit het Griekse, Romeinse en Byzantijnse Rijk. Getuige daarvan zijn de vele prachtige tempels, kerken basilieken en kloosters. Zelfs de oudste universiteit van Europa kan je er terugvinden. Ohrid staat dan ook niet voor niets op de UNESCO werelderfgoedlijst. Het 30 kilometer lange meer van Ohrid is een van de diepste en helderste meren van Europa. In de zomer is het een trekpleister voor wie op zoek is naar verkoeling en waterpret.

Corendon biedt aan het meer van Ohrid een kwalitatief aanbod van 3-, 4- en 5-sterrenhotels aan, waar je al vanaf € 448 euro per persoon een week verblijft op basis van vlucht, logies en ontbijt. 

Meer info en boeken: corendon.nl/macedonie

Meer vluchten vanaf Maastricht Aachen Airport 
Corendon biedt komende zomer ook vakanties vanaf Maastricht Aachen Airport aan naar de Griekse eilanden Zakynthos, Rhodos en Kreta. Daarnaast vliegt Corendon vanaf de Limburgse luchthaven naar het Turkse Antalya en het Bulgaarse Burgas.