Badhoevedorp,
30
oktober
2023
|
12:00
Europe/Amsterdam

Corendon maakt nieuwe flight safety video met een knipoog

Corendon heeft een nieuwe in-flight safety video opgenomen, waarin bekende typetjes van Jandino zoals Judeska, Sydney en baby Jason een glansrol spelen. Het resultaat is een opvallende video om de aandacht van de passagiers te vestigen op de belangrijke veiligheidsinstructies van een vlucht. Naast de typetjes van Jandino zijn bekende Nederlanders John Williams, Rico Verhoeven, Wendy van Dijk, Everon Jackson Hooi, Liza Sips, Jasmine Sendar, Najib Amhali en Shirma Rouse te zien. Ook hebben bekende Curaçaoënaars zoals Juni Juliet en olympisch atleet Liemarvin Bonevacia een rol en natuurlijk mag oprichter van Corendon Atilay Uslu ook niet in de video ontbreken. De zes minuten durende video wordt vanaf 3 november 2023 vertoond op de rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en Curaçao, waarvoor een Airbus A350 wordt ingezet.

In de video leggen Liza Sips en Jasmine Sendar in de hoedanigheid van purser en stewardess alle veiligheidsprocedures uit. Deze instructies worden afgewisseld met korte grappige scènes, die gespeeld worden door de typetjes van Jandino en de bekende Nederlanders en Curaçaoënaars. Met de nieuwe video wil Corendon de boodschap die vaak als saai en al bekend wordt ervaren leuker maken. Maar wel met de nadruk op het feit dat veiligheid altijd de hoogste prioriteit heeft. Bekijk de volledige in-flight safety video van Corendon op de website corendon.nl/flightsafety.

Quote Jandino Asporaat 
Jandino Asporaat over deze bijzonder co-creatie: “Ik heb in mijn leven met verschillende luchtvaartmaatschappijen gevlogen, waarbij mij altijd één ding opvalt. De veiligheidsinstructies zijn moeilijk door te komen en pakken niet de aandacht. Toen de kans zich voordeed om een flight safety video te maken, wist ik meteen hoe ik het zou doen en met wie. Één ding was zeker: John Williams moest erin!” 

Quote Atilay Uslu 
“We willen dat onze klanten de Caribische sfeer al meteen aan boord van ons vliegtuig ervaren. Toen Jandino mij dit idee voorlegde, was ik meteen enthousiast. Het past helemaal bij het totaalconcept wat ik voor ogen had. We hadden veel plezier bij de opnames en ik kan niet wachten om de reacties op de video op de eerste vlucht aan boord te zien,” aldus Atilay Uslu. 

Caribische sfeer in de lucht 
Naast de humoristische in-flight safety video, zorgen ook de Mondi vliegtuigmaaltijden voor een Caribische sfeer aan boord. Zo geeft Corendon haar klanten al voor aankomst op de bestemming een tropisch vakantiegevoel. 

De reizen van en naar Curaçao worden uitgevoerd met een Airbus 350-900 van World2Fly. Aan boord zijn persoonlijke entertainmentsystemen beschikbaar en kun je tegen een extra vergoeding gebruikmaken van Wi-Fi. Ook is er een speciale Only Adult zone voor volwassenen vooraan in het vliegtuig, waar passagiers vanaf 16 jaar een stoel kunnen reserveren. Met de 360-view kan een passagier makkelijk een stoel in het vliegtuig uitzoeken. Zie hoe dit werkt op corendon.nl/airbus

Meer weten over de Curaçao vluchten? Bekijk de complete service aan boord via corendon.nl/naarcuracao.