Badhoevedorp,
13
januari
2023
|
12:22
Europe/Amsterdam

Corendon maakt winnaars Hotel of the Year Award bekend

Gisteravond zijn op het Corendon Partner Event de Hotel of the Year Awards uitgedeeld. Ieder jaar onderscheidt Corendon haar beste accommodaties met een award. De winnaars zijn door Corendon geselecteerd op basis van alle klantenbeoordelingen en reviews die zijn geplaatst in 2022. Side Star Hotels, Pelagos en Fergus Hotels mochten de Special Partner Award in ontvangst nemen. Iberostar won de Green Award.

De Corendon Hotel of the Year Awards zijn onderverdeeld in acht categorieën waaronder ‘Prijs/Kwaliteit’, ‘Eten', ‘Service', ‘Kamers', ‘Kindvriendelijkheid'. Per categorie wordt op elke vakantiebestemming een winnaar gekozen. Daarnaast zijn er vier bijzondere prijzen uitgedeeld. Drie winnaars ontvingen een Special Partner Award en zijn door Corendon geselecteerd op basis van algehele kwaliteit, populariteit en partnerschap. In de categorie Green Award is de meest duurzame hotelketen gekozen. 
 

Green Award 
De winnaar van de Green Award is Iberostar. Deze Spaanse hotelgroep is een internationaal voorbeeld op het gebied van duurzaamheid. In geen enkele van de ruim 100 Iberostar hotels wereldwijd is bijvoorbeeld nog wegwerpplastic te vinden. De groep heeft zichzelf bovendien als ambitie gesteld om in 2030, 20 jaar eerder dan de afgesproken norm in de hospitality branche, volledig CO2-neutraal te opereren. 

Het is voor het eerst dat Corendon een Green Award uitreikt. Het is één van de manieren waarop Corendon haar partners wil inspireren om zich ook in te zetten voor duurzaamheid.