Lijnden,
29
september
2021
|
14:00
Europe/Amsterdam

Corendon biedt nieuwe winterzonbestemming: Dominicaanse Republiek

Corendon start het winterzonseizoen met een nieuwe bestemming: vanaf 15 december 2021 wordt er namelijk gevlogen naar de Dominicaanse Republiek. Dit via een rechtstreekse heenvlucht uitgevoerd door Air Belgium vanuit Brussels Airport Zaventem en een terugvlucht met een tussenstop in Curaçao. Vakantiegangers kunnen overnachten in een van de vier- of vijfsterren hotels in Bávaro of Bayahibe. 

Dominicaanse Republiek
Deze winter behoefte aan een tropisch vakantieparadijs met waanzinnige bountystranden, een heerlijk klimaat én een verrassend veelzijdige natuur? Vanaf 15 december biedt touroperator Corendon die mogelijkheid. Zo worden vluchten rechtstreeks van Brussels Airport Zaventem naar de Dominicaanse Republiek op zaterdag en woensdag uitgevoerd door de A330 van Air Belgium. Aan boord van dit toestel is voor de reizigers die meer luxe willen, tegen toeslag Premium class te boeken. Tijdens de terugvlucht is er een tussenstop in Curaçao.

Veelzijdige Caribische bestemming
Naast een schitterende kuststrook met prachtige zandstranden zijn er in de Dominicaanse Republiek ook woestijngronden, verborgen lagunes en regenwouden te vinden. Bijzondere fauna en flora is te zien in nationaal park Del Este terwijl in de hoofdstad, Santo Domingo, het koloniale verleden nog waarneembaar is. De gezellige dorpjes met schilderachtige huisjes maken de koude, grijze winter nét iets warmer. 

In totaal biedt Corendon de keuze uit een tiental All Inclusive hotels om te verblijven. Zo huisvest de Dominicaanse Republiek onder andere de zeer populaire en luxe IBEROSTAR hotels en een gloednieuw Lopesan hotel. Andere bekende hotelketens die aangeboden gaan worden zijn Palladium en H10. Op vakantie zonder kinderen? Dan zijn er twee hotels waar het Only Adult principe geldt. Een reis naar de Dominicaanse Republiek is al vanaf €999 te boeken voor 7 nachten.

Het aanbod van de Dominicaanse Republiek met Corendon is te vinden owww.corendon.nl/dominicaanse-republiek.