13
maart
2024
|
15:05
Europe/Amsterdam

Corendon opent reisbureau in Willemstad, Curaçao

Corendon heeft zijn eerste reisbureau geopend in Willemstad, de hoofdstad van Curaçao. Sinds november vorig jaar biedt de toonaangevende reisorganisatie lijnvluchten aan op de route Amsterdam – Curaçao, en met de opening van het reisbureau wil het bedrijf het voor reizigers op het eiland makkelijker maken om hun vluchten te plannen en te boeken. Het Corendon reisbureau is gevestigd in een prachtig monumentaal pand naast The Ritz Village hotel.

Het reisbureau, waar mensen nu al terecht kunnen, zal officieel worden geopend op 9 april 2024. Het biedt verschillende diensten aan, waaronder vluchtboekingen, boeken van pakketreizen in Europa, Turkije en Afrika, en dagpassen voor het Corendon Mangrove Resort en het Mangrove Aquapark. Uiteraard is het ook mogelijk om in het reisbureau op Curaçao een kamer te boeken in een van de drie Corendon-hotels in Amsterdam: het College Hotel, Corendon Village en Corendon City. 

Atilay Uslu, mede-oprichter en eigenaar van Corendon, benadrukt het belang van de nieuwe locatie: "Curaçao is onze parel in de Cariben, daarom bieden we lijnvluchten aan naar het mooie eiland. Met ons nieuwe reisbureau in Willemstad zorgen we ervoor dat ook mensen op het eiland moeiteloos hun vliegreis kunnen plannen naar Nederland, of naar een Corendon-vakantie nog verder weg."

De lijnvluchten van Corendon van en naar Curaçao bieden een frequente en betaalbare reisoptie voor zowel Nederlandse als Curaçaose reizigers. Vijf keer per week vliegt een hypermoderne airbus A350 van Schiphol naar Hato airport en weer terug.

Belangrijke details van het Corendon reisbureau in Willemstad: 

Locatie: Scharlooweg 27, Scharloo district, Punda 
Openingstijden: maandag tot en met zaterdag, 08:00 - 17:00 uur 
Officiële opening: 9 april 2024