Lijnden,
20
mei
2021
|
10:30
Europe/Amsterdam

Corendon start 8 juni vluchten vanaf Maastricht

Corendon start 8 juni met een wekelijkse vlucht naar Rhodos vanuit Maastricht Aachen Airport. De touroperator vliegt vanaf dan elke dinsdag naar het Griekse eiland. Later dit seizoen vliegt Corendon naar verwachting vanaf Maastricht ook naar de volgende zeven andere vakantiebestemmingen: Antalya, Bodrum, Bulgarije, Egypte, Kos, Kreta en Zakynthos. Reizigers van Corendon parkeren bovendien gratis hun auto bij het vliegveld.

Atilay Uslu, oprichter van Corendon: “We zijn blij om te zien dat de boekingen weer binnenstromen sinds het reisadvies is aangepast, met name naar Griekenland, Curaçao en Bonaire. De boekingen naar Griekenland gaan zo hard dat we vanaf juni al starten met een wekelijkse vlucht vanaf Maastricht naar Rhodos op de dinsdagen om aan de grote lastminute vraag te voldoen.”

Zomerschema vanaf Maastricht Aachen Airport

Bestemming

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

Antalya

v

 

v

 

v

 

v

Bodrum

 

v

v

 

v

 

v

Bulgarije

 

v

 

 

v

 

 

Egypte

 

v

 

 

 

v

 

Kos

 

 

 

v

 

 

v

Kreta

 

 

v

v

 

 

v

Rhodos

 

v

 

 

 

v

 

Zakynthos

 

 

 

 

v

 

 

Maastricht steeds populairder
Veel Nederlandse en Belgische vakantiegangers kiezen voor Maastricht Aachen Airport als luchthaven om hun vakantie te starten. De voornaamste reden hiervoor is de mogelijkheid om gratis te parkeren en de kortere wachtrijen in vergelijking met bijvoorbeeld Amsterdam Airport Schiphol. Een vakantie naar Rhodos met vertrek vanaf Maastricht Aachen Airport is te boeken op www.corendon.nl/griekenland/rhodos/vertrek-vanaf-maastricht