Badhoevedorp,
18
december
2023
|
13:00
Europe/Amsterdam

Corendon viert openingsfeest van The Rif at Mangrove Beach op Curaçao

Corendon vierde afgelopen zondag, 17 december, een spetterend openingsfeest ter ere van het nieuwste hotel op Curaçao: The Rif at Mangrove Beach. Het exclusieve feest, bijgewoond door bekende Curaçaose persoonlijkheden zoals Gilmar Pisas, (de minister-president van Curaçao), Ruisandro Cijntje (de minister voor Economische Ontwikkeling van Curaçao) en verschillende parlementsleden, markeerde de voltooiing van de eerste twee verdiepingen en alle faciliteiten, inclusief drie verfijnde à la carte restaurants. De genodigden kregen alvast een voorproefje van de luxe die gasten van het hotel te wachten staat.

The Rif at Mangrove Beach belooft een vakantie onder de Caribische zon in pure luxe. Het hotel wordt aan drie zijden omringd door een uniek lagune- en parkgebied met mangrovebossen en Willemstad ligt om de hoek. Voor de deur lonkt een heerlijk privéstrand met een replica van de bekende Pontjesbrug en het mooiste koraalrif van het eiland. Van ruime Deluxe kamers met uitzicht op weelderige tuinen tot swim-up kamers met directe toegang tot het zwembad, biedt het hotel een scala aan accommodaties. De gasten van het hotel genieten van een verblijf op basis van Ultra All Inclusive, met de keuze uit verschillende bars zoals een poolbar en Coffeeshop en maar liefst drie à-la-carterestaurants. Van Mexicaanse tot Turkse specialiteiten en verrassende gerechten bij de Harbor Bistro. Zelfs de roomservice is onderdeel van het All Inclusive concept. Daarnaast staan ook alle faciliteiten van het naastgelegen Corendon Mangrove Beach Resort tot de beschikking. 

Het design van het hotel is geïnspireerd op het koraalrif en is terug te vinden in de exotische aankleding en inrichting van de verschillende openbare ruimtes en de hotelkamers. Net zoals koraalriffen talloze soorten koesteren, is dit hotel ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke voorkeuren en wensen van elke gast.

Quote Atilay Uslu 
In zijn openingstoespraak verklaarde Atilay Uslu, oprichter van Corendon, bijzonder trots te zijn op het nieuwe hotel The Rif dat vanavond is geopend. "Ik ben trots op de bijdrage die wij als Corendon aan de bevolking en de economie op het eiland mogen leveren. Wij zijn nog lang niet klaar. Corendon is er om te blijven."

Familievakanties 
Gezinnen kunnen verblijven in speciale familiekamers, waarbij twee kamers naast elkaar worden gereserveerd voor maximale privacy. Het hotel biedt niet alleen luxe accommodaties maar ook een aquapark in het naastgelegen Corendon Mangrove Beach Resort, met zwembaden en glijbanen, waaronder de beruchte King Cobra, de enige glijbaan in zijn soort in het Caribisch gebied. Perfect voor een spetterende gezinsvakantie. 

Capaciteitsstijging 
Corendon, dat inmiddels onlosmakelijk verbonden is met Curaçao, heeft de afgelopen vijf jaar bijna €200 miljoen geïnvesteerd in eigen hotels op het eiland, waaronder het vijfsterren Corendon Mangrove Beach Resort, het viersterren Livingstone Jan Thiel Resort en het Ritz hotel. Met de toevoeging van The Rif at Mangrove Beach aan het portfolio is het van groot belang dat er voldoende vluchten zijn op de route Curaçao-Amsterdam. Corendon zorgt sinds november met de inzet van directe vluchten voor een capaciteitsstijging van 30% op deze vluchtroute, wat niet alleen cruciaal is voor toerisme, maar ook voor werkgelegenheid op het eiland.