Lijnden ,
01
oktober
2019
|
15:11
Europe/Amsterdam

Corendon vliegt komende zomer vanaf Groningen Airport Eelde naar Bodrum

Zorgeloos gratis parkeren dichtbij de terminal

Corendon vliegt komende zomer vanuit Groningen Airport Eelde naar het Turkse Bodrum. De reisbestemming wordt al aangeboden vanaf Amsterdam, Maastricht en Brussel, maar vanaf 21 april 2020 wordt Groningen hieraan toegevoegd. De zomervluchten vertrekken iedere dinsdag en vrijdag vanuit het Noorden naar de Turkse badplaats. De touroperator vliegt daarnaast ook vanaf Eelde naar het Griekse eiland Kreta en Antalya in Turkije. Reizigers van Corendon parkeren bovendien gratis hun auto.

Gratis parkeren
De Drentse luchthaven is ideaal voor reizigers die in het noorden van het land wonen, maar ook voor nabijgelegen provincies. Corendon biedt namelijk gratis parkeerplekken aan al haar reizigers, die zich op loopafstand van de terminal bevinden. De goede bereikbaarheid samen met de snelle inchecktijd maakt vliegen vanuit deze luchthaven erg aantrekkelijk.

Parel aan de Egeïsche kust
De luxueuze badplaats aan de Egeïsche kust staat bekend om haar mooie baaien. De moderne jachthaven en het prachtige middeleeuwse kasteel trekken jaarlijks veel bezoekers.