Lijnden ,
04
november
2019
|
16:55
Europe/Amsterdam

Corendon voor het eerst geland in Brazilië

Gisteren zijn de eerste Corendonreizigers vertrokken vanaf Schiphol naar Natal in Brazilië, de nieuwste verre bestemming van Corendon. Vlucht CND8811 is om 15:40 lokale tijd in Natal geland en daarmee is de rechtstreekse verbinding Amsterdam-Natal officieel in gebruik genomen. Het vliegtuig werd feestelijk verwelkomd met een watersaluut van de luchthavenbrandweer. Aanwezig waren de gouverneur en de burgemeester van Natal. Corendon vliegt tot en met december elke zondag en vanaf januari elke donderdag naar Natal. Een negendaagse vakantie naar Brazilië - inclusief retourvlucht, transfer en ontbijt - is al te boeken vanaf 549 euro per persoon.

In elf uur rechtstreeks van Amsterdam naar Brazilië
Brazilië is de eerste verre bestemming die Corendon met haar eigen vliegtuigen uitvoert. Na ongeveer 4,5 uur wordt een tankstop gemaakt op Tenerife. Vervolgens vliegt het toestel in 6,5 uur door naar Brazilië. Op de heen- en terugvlucht is een gratis maaltijd en drankje inbegrepen. Daarnaast is het mogelijk om gedurende de vlucht tegen betaling drankjes of snacks te bestellen uit het a-la-carte menu.

Bruisend Natal
Corendon biedt 19 aantrekkelijke accommodaties aan in het bruisende Natal, aan de oostkust van de deelstaat Rio Grande do Norte. De accommodaties bevinden zich in de plaatsen Via Costeira, Ponta Negra, Tibau do Sul en Pipa, en worden gekenmerkt door hun ligging aan de prachtige goudgele stranden. Ook biedt Corendon verschillende excursies; van avontuurlijke boottochten tot bruisende Braziliaanse avonden.