Lijnden,
08
april
2020
|
17:58
Europe/Amsterdam

Fysieke reisvoucher beschikbaar voor Corendon klanten

Sinds afgelopen maandag is de fysieke reisvoucher beschikbaar voor alle Corendon klanten die een voucher moeten ontvangen. De reisvoucher is aan ‘Mijn Corendon’ toegevoegd en per direct inwisselbaar voor een nieuwe of bestaande vakantie. De voucher is tot uiterlijk één jaar na uitgifte geldig, zodat klanten niet meteen hoeven te beslissen voor welke nieuwe vakantie ze kiezen. Ze kunnen daarna zelf hun nieuwe vakantie of vlucht boeken via de Corendon website of via hun reisbureau, waarbij ze kunnen kiezen uit het gehele aanbod; ook van andere labels zoals Stip Reizen en Maris Life. Om de keuze voor de vakantieganger te vergroten, heeft Corendon nu al een groot gedeelte van het winterzonaanbod 2020/2021 beschikbaar gemaakt op haar website.​ Vanaf volgende week zal ook voor zomer 2021 Bali, Bonaire en Curacao al te boeken zijn.

Wanneer de reissom van de nieuwe reis hoger uitvalt, brengt Corendon de meerkosten in rekening. Wanneer de nieuwe vakantie goedkoper is, blijft het restbedrag staan op de voucher of betaalt Corendon het verschil terug als het restbedrag minder is dan 10%. Het tegoed kan de klant ook besteden aan een andere bestaande boeking, maar ook aan een nieuwe boeking van een andere boeker.

Zomerboekingen verschuiven naar najaar
De laatste cijfers laten zien dat de zomerboekingen momenteel worden opgeschoven naar het najaar, winter en voorjaar 2021. De maanden september en oktober worden op dit moment vooral geboekt. Bestemming als Griekenland, Turkije en Curaçao zijn populair aangezien je daar in het najaar nog van de zon kan genieten. Verder zijn klanten nu nog bewuster aan het kijken waar ze naartoe gaan met vakantie. Het veiligheidsgevoel staat voorop. Het moet schoon, veilig en goed bereikbaar zijn.