14
november
2016
|
17:09
Europe/Amsterdam

GoFun start exclusieve samenwerking met Broederliefde

Jongerenreisorganisatie GOfun, het jongerenlabel van reisorganisatie Corendon,  heeft een exclusieve samenwerking gesloten met de Nederlandse rapformatie Broederliefde. Na de succesvolle samenwerking voor de opnames van de videoclip ‘Jungle’ is er besloten om de krachten te bundelen voor zomer 2017. Broederliefde zal in de zomer van 2017 samen met GOfun op de populairste jongerenbestemmingen optredens verzorgen tijdens de GOfun Under The Sun feesten.

Een bestemming die onder andere wordt aangedaan door Broederliefde is het Spaanse Lloret de Mar.

Wij merken aan de stijging in de boekingen voor zomer 2017 dat deze bestemming helemaal terug is van weggeweest. Reden voor een feestje dus.
Willem Langenberg, Manager GOfun
Het exclusieve partnerschap voor zomer 2017 is een logische stap naar aanleiding van de prettige samenwerking voor deze videoclip. Wij zijn erg trots dat wij met GOfun gaan samenwerken en kijken onwijs uit naar aankomende zomer.
Lorenzo Jonathas, Manager Broederliefde

Naast Lloret de Mar zijn ook het Griekse Chersonissos en Sunny Beach in Bulgarije populaire bestemmingen onder de jongeren. Nieuw in het GOfun-aanbod is Magaluf op Mallorca, waar onder andere het populaire BH Hotel wordt aangeboden.

Voor de opnames van de videoclip ‘Jungle’ reisde Broederliefde samen met GOfun en Corendon naar het zonnige Gambia in West-Afrika. In vier dagen tijd werd de immens populaire videoclip geschoten op verschillende plekken van ‘The Smiling Coast of Afrika’. De videoclip is ondertussen al meer dan twee miljoen keer bekeken op YouTube.

Op www.gofun.nl zal aankomende tijd meer informatie bekend gemaakt worden over de samenwerking tussen GOfun en Broederliefde.