Badhoevedorp,
15
november
2021
|
15:40
Europe/Amsterdam

Jutta Leerdam opent ijsbaan onder Boeing 747

Corendon Village Hotel in winterse sferen tijdens Winter Wonderland

Winter Wonderland biedt de Nederlandse vakantieganger de ultieme winterbeleving met een grote ijsbaan onder de Boeing 747. Deze ijsbaan met een afmeting van 338 m2 is vandaag om 13.00 uur officieel geopend door schaatsster Jutta Leerdam van schaatsteam Worldstream-Corendon. Tot 5 januari 2022 is de tuin van het Corendon Village Hotel omgetoverd tot een winters paradijs. Naast een ijsbaan is er een koek en zopie kraam en diverse Live On Ice optredens.

Winter Wonderland
Het stijlvolle viersterren hotel is volledig omgedoopt tot Winter Wonderland met sfeervolle kerstverlichting en versiering. Atilay Uslu, oprichter en eigenaar van Corendon: “We brengen de winterbeleving naar ons eigen land. We hebben ons hotel omgetoverd in een Winter Wonderland en onze klanten kunnen nu schaatsen onder onze blikvanger de Boeing 747. We zijn er ook trots op dat Jutta Leerdam uit ons schaatsteam en Nederlands kampioene op de 500 en 1.000 meter, onze ijsbaan heeft geopend.”

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Bezoekers kunnen naast 1 uur toegang op de ijsbaan dit combineren met schaatshuur, soep of een lunch of diner voor of na het schaatsavontuur of met een bezoekje aan de bioscoop.

Hotel in winterse sferen
Ook in het Corendon Village Hotel is deze winter genoeg te doen. In de Spa & Fitness is een binnenzwembad, sauna en stoombad te vinden. De leukste films worden vertoond in Corendon Cinema en er zijn rondleidingen in de Boeing 747. Geniet daarnaast van een drankje en het uitzicht in de SKYBAR 747. Of maak er een cityrip van met de shuttleservice naar Amsterdam.

Een bezoek aan Winter Wonderland is al vanaf 7,50 euro te boeken via www.corendonhotels.com/winter-wonderland.
Liever wat langer genieten van de winterse sferen, verblijf dan een nacht in het hotel vanaf 64 euro per nacht per kamer https://www.corendonhotels.com.