Lijnden ,
02
oktober
2019
|
10:12
Europe/Amsterdam

Lefkas en Parga nieuwe zomerbestemmingen Corendon

Corendon breidt aanbod in Griekenland uit

Corendon start volgend jaar zomer met het aanbieden van reizen naar Lefkas en Parga in Griekenland. Vanaf april 2020 vliegt Corendon Dutch Airlines twee keer per week vanaf Amsterdam naar de dichtstbijzijnde Griekse luchthaven Preveza (PVK). Met het toevoegen van Lefkas en Parga als vakantiebestemmingen is het aanbod nog completer in Griekenland. Naast de succesvolle Griekse bestemmingen die de touroperator al aanbiedt, is dit één van de regio’s waar veel Nederlanders hun zomervakantie vieren.

Schiereiland Lefkas

Het schiereiland Lefkas is met een brug verbonden aan het Griekse vasteland en heeft een aantal van de mooiste stranden van Griekenland op zijn naam staan. Het is een veelzijdige bestemming met schilderachtige dorpjes en een gevarieerd landschap. Zo worden bergachtige bosrijke gebieden afgewisseld met witte stranden en een helderblauwe zee. Op Lefkas biedt Corendon in de vakantieplaatsen Nidri, Lefkas-stad, Ligia, Nikiana en Geni diverse accommodaties aan, variërend van eenvoudig tot luxe én een All Inclusive hotel. Een week naar Lefkas inclusief retourvlucht kan al geboekt worden vanaf € 249.

Schilderachtig Parga

Op het vasteland, in de streek Epirus, is Corendon neergestreken in Parga. Een pittoresk, tegen een berghelling gelegen, Grieks stadje met een aantal fijne stranden, gezellige boulevard en oude burcht. De smalle steegjes, vele trappetjes en de karakteristieke Venetiaanse huizen geven het kustplaatsje een schilderachtige uitstraling. Het aanbod in Parga bestaat voornamelijk uit kleinschalige typisch Griekse accommodaties. Acht dagen Parga wordt al aangeboden vanaf € 299 per persoon.

Lefkas en Parga zijn nu boekbaar via www.corendon.nl/griekenland