01
mei
2018
|
17:04
Europe/Amsterdam

Nieuw bij Corendon

Samenvatting

- Premium Selection & Charme Labels
- Comfortzone in vliegtuig
- Priority pakket op luchthaven
- In november vanaf Groningen naar Antalya

Corendon introduceert twee nieuwe labels: ‘Premium Selection’ voor de beste vier- en vijfsterrenhotels per bestemming en ‘Charme’ voor kleinschalige, charmante accommodaties. Met de toevoeging van deze labels vergemakkelijkt Corendon de zoektocht naar de perfecte vakantie. Daarnaast presenteert Corendon in haar Nederlandse vliegtuigen een Comfortzone waarin de passagier 12 centimeter extra beenruimte wordt geboden. Vanaf deze zomer kan de reiziger vertrekkend vanaf Schiphol gebruikmaken van een nieuw Priority pakket, wat zorgt voor meer comfort en gemak op de luchthaven. En tot slot vliegt Corendon vanaf komende winter ook vanaf Groningen naar Antalya.

Premium Selection en Charme 
Om de zoektocht naar een vakantie voor de klant nóg makkelijker te maken, heeft Corendon de labels ‘Premium Selection’ en ‘Charme’ in het leven geroepen. Onder Premium Selection vallen de beste vier- en vijfsterrenhotels uit het Corendonaanbod. De hotelselectie is gemaakt op basis van kwaliteit, gastvrijheid en een hoog serviceniveau. Daarnaast zijn uiteraard ook de klantbeoordelingen in de selectie meegenomen. De hotels met het ‘Charme’ label zijn kleinschalig, gastvrij, charmant en bijzonder sfeervol. Of het nu om een boetiekhotel, appartementencomplex of een designhotel gaat; iedere accommodatie binnen dit label biedt een persoonlijke service en intieme sfeer aan.

Comfortzone
Sinds deze maand biedt Corendon Dutch Airlines voorin in ieder vliegtuig een Comfortzone. De comfortzone is onderdeel van Economy Class en bestaat uit vijftien stoelen met extra beenruimte. Elke comfortstoel heeft gemiddeld 87 centimeter beenruimte wat circa 12 centimeter scheelt met een standaardstoel. De comfort stoelen zijn vooraf online te reserveren en kosten tussen de 17 en 22 euro per persoon, afhankelijk van de rij en bestemming.

Priority pakket
Corendon biedt vanaf deze zomer een Priority pakket aan. Dit pakket zorgt voor meer comfort en gemak bij vertrek vanaf luchthaven Schiphol. Het pakket geeft voorrang bij het inchecken, bij de security check en bij het aan boord gaan van het vliegtuig. De koffers van de vakantiegangers met een Priority pakket worden op de bestemming als eerste op de band geplaatst. Het pakket kost 29 euro per persoon en is online te bestellen op corendon.nl.

Vanuit Groningen deze winter naar Antalya
In november 2018 is het mogelijk om ook in het winterseizoen met Corendon naar Antalya te vliegen vanaf Groningen Airport Eelde. Dit is voor het eerst dat Antalya buiten het zomerseizoen als bestemming wordt aangeboden vanaf Groningen Airport Eelde. Als de resultaten voor de maand november goed zijn, overwegen we ook later in het winterseizoen de vluchten voort te zetten. Reizen naar Antalya zijn vanaf nu te boeken via corendon.nl of het reisbureau.