15
januari
2019
|
13:10
Europe/Amsterdam

Nieuw! Corendon Cinema in Village Hotel Badhoevedorp

Première woensdag 23 januari

Op woensdag 23 januari opent Corendon Cinema in het Corendon Village Hotel te Badhoevedorp voor het eerst haar deuren. De nostalgisch ingerichte, kleinschalige bioscoop beschikt over 78 comfortabele stoelen. Corendon Cinema gaat woensdagmiddag 23 januari feestelijk van start met de première van de nieuwe kinderfilm Hoe tem je een draak 3, tijdens onze speciale kindermiddag. Op vrijdagavond 25 januari gaat de komedie Instant Family bij Corendon Cinema in première. En op 14 februari organiseert Corendon Cinema haar eerste ladies night met de film Verliefd op Cuba. Corendon Cinema is de enige bioscoop in Badhoevedorp en nabije omstreken.

Gratis parkeren & opladen
Het Corendon Village hotel - en de Corendon Cinema - is gunstig gelegen aan Schipholweg 275 in Badhoevedorp. Bezoekers van Corendon Cinema kunnen gratis parkeren op de parkeerplaats voor het Corendon Village hotel. Bezoekers in het bezit van een Tesla kunnen hier bovendien gratis hun auto opladen bij een van de tientallen aanwezige Tesla oplaadpalen. Voorafgaand aan de film zijn drankjes en popcorn te koop bij de ingang van de bioscoop. Wil je lange wachtrijen omzeilen en verzekerd zijn van een fijne stoel? Boek dan snel je tickets via www.corendonhotels.com/cinema.

Corendon Cinema – méér dan een bioscoop
Corendon Village hotel - het hotel waarin de Corendon Cinema zich bevindt - biedt veel meer dan alleen een bioscoop. Bezoekers kunnen er genieten van een heerlijke maaltijd in het uitgebreide all inclusive- of a la carte restaurant, van een drankje in de Sport Bar óf ze schieten omhoog in onze experience lift naar de gloednieuwe SKYBAR 747, met schitterend uitzicht over Schiphol en omgeving. Begin februari 2019 wordt bovendien een heuse Boeing 747-400 in de tuin van het hotel geplaatst. In het vliegtuig komt een experience center in het kader van luchtvaart.

Corendon Village Hotel
Het viersterren Corendon Village Hotel Amsterdam opende in het voorjaar van 2018 haar deuren, in het voormalige Sony hoofdkantoor in Badhoevedorp. Het hotel bestaat uit drie afzonderlijke vleugels: Plaza, Apartments & Urban. Het hotel biedt meer dan 680 kamers, suites, studio’s en appartementen en is daarmee het grootste hotel van de Benelux. Het hotel beschikt over meerdere restaurants, bars, spa faciliteiten, fitness, zwembad, bioscoop, rooftopbar en multifunctionele vergaderzalen.

Hotelportefeuille Corendon Hotels & Resorts
De hotelportefeuille van Corendon Hotels & Resorts bestaat momenteel uit tien hotels. Het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp, het Corendon City Hotel in Amsterdam, The College Hotel in Amsterdam, vier resorts in Turkije, het Marble Stella Maris Resort op Ibiza, het Livingstone Jan Thiel Resort op Curaçao en het onlangs aangeschafte Veneto Holiday Beach Resort op Curaçao. www.corendonhotels.com