22
februari
2024
|
16:06
Europe/Amsterdam

Populaire nieuwe bestemmingen vanaf Maastricht deze zomer: Mallorca en Malaga

Deze zomer vlieg je met Corendon vanaf Maastricht Aachen Airport ook naar het Spaanse Mallorca én Malaga. De reisorganisatie voegt het Spaanse eiland en de badplaats aan de Costa del Sol toe aan het aanbod vanaf de Limburgse luchthaven. Deze vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A320. Dit vliegtuig stationeert Corendon voor de zomermaanden op Maastricht Aachen Airport. 

Vanaf 26 mei vliegt Corendon wekelijks op zondag naar Malaga en vanaf 5 juni elke woensdag naar Mallorca. Beide tot half augustus. Passagiers die vanaf Maastricht Aachen Airport vliegen naar deze of de andere bestemmingen van Corendon parkeren gratis op de nieuwe parkeerplaats die 1 juni geopend wordt.

Gunay Uslu, CEO van Corendon, zegt dat ze blij is met de toevoeging van deze Spaanse bestemmingen. "We merken dat de boekingen vanaf Maastricht Aachen Airport goed gaan. Vorig jaar liepen de boekingen vanaf de Limburgse luchthaven iets achter vanwege renovatiewerkzaamheden aan de landingsbaan, in vergelijking met andere regionale luchthavens. Dit jaar ziet dat er heel anders uit met nieuw aanbod vanaf Maastricht, en natuurlijk kunnen ook onze Belgische reizigers gebruik maken van deze regionale luchthaven."

Met deze vakantiebestemmingen komt Corendon tegemoet aan de lang gekoesterde wens van tal van Limburgse vakantiegangers. Dean Boljuncic, Head of commercial development van Maastricht Aachen Airport: :”Volgens onze data staan beide bestemmingen hoog op het wensenlijstje van de mensen woonachtig in de (Eu)regio. Zo zochten inwoners van de Euregio tussen oktober 2022 en 2023 maar liefst 315.852 keer naar vliegtickets naar Malaga en meer dan 200.000 keer naar Mallorca. Hiermee is Malaga de meest gezochte bestemming en staat Mallorca op nummer 5. Met het aanbieden van deze twee populaire bestemmingen voldoen we nog meer aan de regionale vraag naar vakantiebestemmingen. Een mooi ontwikkeling die we zeker voortzetten. Daarover lopen verschillende gesprekken met onze huidige partners en mogelijke nieuwe partners.”

Naast de extra vluchten op de genoemde bestemmingen vliegt Corendon ook naar Antalya, Burgas, Kreta en Zakynthos. Bezoek voor meer informatie corendon.nl/maastricht