Badhoevedorp,
06
maart
2023
|
11:48
Europe/Amsterdam

Rutgher Verstrepen nieuwe Salesmanager Retail van Corendon

Rutgher Verstrepen gaat per 1 mei 2023 de nieuwe functie Salesmanager Retail bij Corendon bekleden. In deze functie wordt hij verantwoordelijk voor de verkoop van Corendon producten via onze geselecteerde retailpartners. Samen met de afdeling Retail gaat Verstrepen de bestaande samenwerkingen met retailpartners verder uitbouwen. Hij rapporteert aan Debora de Roos, Directeur Marketing bij Corendon.

Verstrepen heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de Nederlandse reiswereld en op het gebied van Retail Account- en Salesmanagement. Na zijn studie aan de NHTV (nu BUAS) en de Universiteit van Tilburg heeft Verstrepen achtereenvolgens gewerkt bij Sportura, Libema, TUI, Thomas Cook en de Jaarbeurs. De afgelopen twee jaar was hij wederom werkzaam bij TUI.

Rutgher Verstrepen: “Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan als Salesmanager Retail bij Corendon. Een mooie uitdaging waarvan ik overtuigd ben dat deze bij mij past. Ongetwijfeld kom ik veel bekende en nieuwe gezichten tegen binnen de branche en ik kan niet wachten om met elkaar aan de slag te gaan.”

Debora de Roos: “Ik ben erg blij dat Rutgher ons team komt versterken. Ik ken Rutgher al ruim tien jaar en hij brengt ontzettend veel kennis en ervaring mee binnen zijn vakgebied. Daarnaast is hij ook nog eens een fijn persoon om mee te werken. Ik kijk uit naar onze hernieuwde samenwerking.”