Badhoevedorp,
12
september
2022
|
15:34
Europe/Amsterdam

Skybar 747 in Badhoevedorp omgetoverd tot nieuwe uitgaanshotspot

Nieuw muzikaal concept met Juni Juliet in het Corendon Village Hotel

De Skybar 747 gelegen op de bovenste verdieping van de Corendon Village hotel heeft een totale make-over gekregen. De nieuwe uitgaanshotspot is omgetoverd tot een pianobar en biedt van woensdag tot en met zondag live muziek onder leiding van Juni Juliet. Dit alles onder genot van gerechten geïnspireerd door restaurant Mondi in Amsterdam en met de meest exotische cocktails. De deuren van de Skybar 747 inspired by Mondi zijn geopend na de ‘soft opening’ voor vrienden en relaties van het hotel op 8 september. Op 29 september 2022 volgt de officiële opening.

Bezoekers genieten vijf avonden per week vanaf 18 uur van een entertainmentervaring met een geweldig uitzicht over Amsterdam, Badhoevedorp en Haarlem. Het muzikale programma is samengesteld door de wereldwijde entertainer Juni Juliet aangevuld met artiesten die de hele avond muziek ten gehore brengen in het genre jazz, soul, salsa en hedendaagse muziek. De menukaart is geïnspireerd op de Amsterdamse hotspot: Mondi. Chefkok Justin Niessen laat met zijn gerechten duidelijk zijn passie voor de Caraïben zien. 

Mariska Nunes, Managing Director van Corendon Hotels & Resorts: “Na het succes van de woensdagavond van Juni Juliet in restaurant Mondi in Amsterdam, ontstond het idee om ook voor Badhoevedorp en omgeving een uitgaanshotspot te creëren. Waarom uitgaan in Amsterdam als er in de regio een goed alternatief is? Wij nemen in de Skybar 747 de mensen mee op een uitgaansavond gevuld met goede live muziek, heerlijke Caribische gerechten en exotische cocktails. ”

Totale make-over 
Interior Designer Martijn de Goede heeft de sfeer van een New Yorkse pianobar vertaald naar een 'classy' Skybar met tropische invloeden. Specifieke kenmerken als een zwart-wit patroon met azur blauwe wandtegels gecombineerd met koraal roze details, vormen het uitgangspunt voor een uniek geheel. Grote exotische planten maken de sfeer in de bar compleet.

Juni Juliet 
Juni is een geboren entertainer en wereldberoemd in onder andere Curaçao, New York, Miami, Tokyo, Barcelona, Londen en Scheveningen. Als zanger, pianist en entertainer heeft Juni ook opgetreden in voorprogramma’s van “de Toppers”, Frans Bauer, Marco Borsato en Glennis Grace. En in de bekende Crazy Piano’s in Scheveningen was hij 2 jaar lang als muzikant werkzaam. Na een verhuizing naar zijn geboorteland Curaçao in 2007, is hij nu weer helemaal terug in Nederland.