Badhoevedorp,
22
november
2023
|
10:22
Europe/Amsterdam

Stip Reizen vult tribune F1 Abu Dhabi met zesduizend Oranjefans uit Nederland en daarbuiten

Stip Reizen heeft voor de Formule 1-race in Abu Dhabi een speciale Oranje Tribune gereserveerd met plaats voor zesduizend toeschouwers. Nieuw dit jaar is de deelname van duizenden internationale gasten, want de tribune biedt ruimte aan zowel Nederlandse als internationale racefans. Dit resulteert in een gevarieerd publiek met gedeelde interesse in de Formule 1. Alhoewel Max Verstappen al een paar races geleden wereldkampioen is geworden, is de belangstelling van Nederlanders voor de laatste race van het seizoen nog steeds groot. Meer dan de helft op deze Oranje tribune komt uit Nederland. Samen juichen ze Max Verstappen over de eindstreep.

Quote Fred Verlinden 
"De Oranje Tribune is een uniek initiatief dat de internationale allure van de Formule 1 combineert met de gepassioneerde Nederlandse fanbase. Het is inspirerend om te zien hoe autosportliefhebbers uit verschillende landen samenkomen en deze ervaring delen. Ook dit jaar is de tribune volledig volgeboekt," aldus Fred Verlinden, directeur van Stip Reizen.

Oranje Fanzone 
De Oranje Tribune is te vinden op de Orange Marina Grandstand op het Yas Marina Circuit met daarachter een speciale oranje fanzone. Alleen gasten van de Oranje Tribune hebben toegang tot deze speciale zone waarin voor een gevarieerd internationaal publiek de sfeer die de Nederlandse autosportpassie weerspiegelt wordt neergezet. Diverse artiesten zoals dj Barry Paf treden hier op.

Complete reiservaring 
Voor degenen die de Formule 1-ervaring willen combineren met een verblijf in Dubai, biedt Stip Reizen pakketten aan voor een uitgebreide reiservaring. Naast verschillende excursies om de bestemming echt te ervaren, zijn er ook Oranjefeesten op de vrijdag- en zaterdagavond in het raceweekend. Voor dit jaar zijn alle pakketreizen al volgeboekt, maar uiterlijk eind december zullen de populaire arrangementen voor volgend jaar boekbaar zijn via de website stipreizen.nl/vakanties/formule1

Over Stip Reizen

Sinds 2016 zijn wij onderdeel van de snelgroeiende reisorganisatie Corendon. Door het bundelen van onze krachten en gebruik te maken van de expertise en faciliteiten van dit succesvolle reisbedrijf, zijn wij in staat om nóg verder door te groeien. Hierbij hebben wij onszelf wel twee belangrijke eisen gesteld: zo doen wij geen enkele concessie aan de kwaliteit van ons aanbod en moeten onze gasten altijd centraal blijven staan! 

Bij Stip Reizen ben je aan het juiste adres voor zonvakanties, zeecruises, rondreizen, fly-drives en F1 reizen. We bieden maar liefst 35 vakantielanden aan en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de reisproducten die wij verkopen. Hiertoe voeren wij regelmatig kwaliteitscontroles uit op de bestemmingen. De komende jaren willen we uiteraard doorgroeien en ons aanbod verder uitbreiden met verrassende cruises, rondreizen en fly-drives. Hiervoor is een speciaal team dagelijks bezig met het bedenken, inkopen en samenstellen van ons portfolio.