17
april
2014
|
15:38
Europe/Amsterdam

Zoover Awards 2014

Corendon vliegvakanties en Corendon Dutch Airlines vallen in de prijzen tijdens de jaarlijkse Zoover Awards uitreiking

Met volle trots heeft Corendon Holding donderdag 17 april jongsleden drie Zoover Awards in ontvangst genomen. De award voor de populairste én de beste Low Cost Luchtvaartmaatschappij en de Beste Allround Touroperator Zoover Award.

In de categorie Allround Touroperator is Corendon de beste met een totaal cijfer van 8,8.

Wij zijn als reisorganisatie en Airline trots op de mooie reizen die wij onze klanten kunnen aanbieden. Het ontvangen van drie Zoover Awards is een bevestigingen dat onze klanten erg tevreden zijn. Een leuke motivatie om door te gaan waar wij het beste in zijn; vakanties aanbieden met de juiste service en tegen een goede prijs.
Atilay Uslu
Het is fijn om te weten dat onze passagiers de luchtvaart op deze manier waarderen. We hebben een overal cijfer van een 8,7 gekregen met een 9 voor het boekingsproces. Uiteraard blijven wij ons inzetten om de vluchten van Corendon tot een fantastische beleving te maken.
Michiel Meijer, COO Corendon Dutch Airlines

In 2010 zijn de Zoover Awards in het leven geroepen om erkenning te geven aan consumentvriendelijke reisorganisaties die service hoog in het vaandel hebben staan. De prijzen worden vergeven op het basis van consumentenbeoordelingen die gedurende zeven weken zijn gegeven in een online stemronde op zooverawards.nl. Binnen 27 categorieën konden consumenten hun stem en waardeoordeel geven. Binnen elke categorie wordt een award vergeven aan de organisatie met de meeste stemmen (populairste) en met het beste gewogen gemiddelde (beste). In totaal kwamen er 175.000 stemmen binnen, ruim 40.000 meer dan vorig jaar.