Verantwoord vakantie vieren met Corendon

Samen de wereld nóg mooier maken…

Als touroperator, luchtvaartmaatschappij én hotelorganisatie dragen we een grote verantwoordelijkheid voor een duurzamere vorm van vakantie vieren. Daarom nemen we verschillende maatregelen om ervoor te zorgen dat onze vakantiebestemmingen net zo mooi blijven als ze nu zijn, en we een leefbare wereld houden. Zodat volgende generaties ook hun horizon kunnen verbreden. 

Bekijk wat wij doen en hoe jij ook een steentje kunt bijdragen. Want samen bereiken we meer dan alleen! Daarom werken wij intensief samen met hotels en agenten op onze bestemmingen. Het speerpunt van onze duurzaamheidsstrategie is dan ook om onze partners wereldwijd te helpen en te inspireren om ook duurzamer te ondernemen. 

Better holidays 

Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen nu voor jou bijzonder is, maar straks ook voor de komende generaties.

Of het nu gaat om vakanties waarbij je geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; we zetten ons samen met onze partners in om de negatieve impact van vakanties zoveel mogelijk te vorkomen of te beperken, en de positieve te maximaliseren. 

En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de ontwikkelingen op de bestemming. Voor jou als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen. 

Contactpersoon

Floor Bregman
Communicatie & MVO Manager