Verantwoord vakantie vieren met Corendon

Stap voor stap duurzamer op vakantie 

Als touroperator, luchtvaartmaatschappij én hotelorganisatie dragen we een grote verantwoordelijkheid voor een duurzamere vorm van vakantie vieren. We doen wat we kunnen om vakanties zo duurzaam mogelijk te maken, maar écht duurzame vliegvakanties bestaan (nog) niet helaas. 

Bekijk wat wij doen en hoe jij ook een steentje kunt bijdragen. Want samen bereiken we meer dan alleen! Daarom werken wij intensief samen met hotels en agenten op onze bestemmingen. Een van de speerpunten van onze duurzaamheidsstrategie is dan ook om onze partners wereldwijd te helpen en te inspireren om ook duurzamer te ondernemen. 

Better holidays 

Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur. Of het nu gaat om vakanties waarbij je geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan duurzamere vakanties en mooie ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor jou als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.

Contactpersoon

Floor Bregman
Communicatie & MVO Manager